Odražana priprava za blagoslov crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama

002Provincijal provincije Presvetog Otkupitelja fra Joško Kodžoman susreo se u crkvi Hrvatskih mučenika u Čavoglavama s vjernicima u sklopu pripreme za nadolazeći veliki i sveti događaj blagoslova crkve i posvete oltara.

Provincijal provincije Presvetog Otkupitelja fra Joško Kodžoman susreo se u crkvi Hrvatskih mučenika u Čavoglavama s vjernicima u sklopu pripreme za nadolazeći veliki i sveti događaj blagoslova crkve i posvete oltara.

Nakon uvodnog pozdrava župnika fra Ilije Mikulića koji je pozdravio sve prisutne okupljene u velikom broju među kojima su bili i susjedni župnik fra Jozo Jukić i fra Krešimir Grga Mikelić župnik Danila, provincijal fra Joško je vjernicima govorio o značenju crkve kao i o snazi zajedništva i molitve koja u čovjeku sve čini novo te mjenja kako samu osobu tako i obitelj i čitavu župnu zajednicu približavajući je Bogu i bližnjemu.

Hvala provincijalu fra Jošku na dolasku među nas kao i na riječima ohrabrenja i poticanja da se ne umorimo nikad izgrađivati kako materijalnu tako i duhovnu Crkvu, živu zajednicu, koja će biti na duhovnu izgradnju naše župe i našeg hrvatskog naroda.