Čavoglave - Završena trodnevna duhovna obnova

2Molitvom krunice zatim svečanim euharistijskim slavljem u nedjelju je završena trodnevna duhovna obnova u župi sv. Ilije - Kljaci koja se u " Godini milosrđa" održavala u crkvi Hrvatskih mučenika u Čavoglavama.

Duhovna obnova započela je u petak pobožnošću Križnog puta zatim nastaljena sv. Misom te završetak klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Prva večer prožeta je molitvom za duhovno zdravlje.

Drugi dan duhovne obnove započeo je predavanjem zatim nastavljen sv. Misom te završetak večeri klanjanjem pred Presvetim Sakramentom. Druga večer prožeta je molitvom za tjelesno zdravlje.
Hvala svim vjernicima koji su kroz ovu trodnevnu duhovnu obnovu prisustvovali pobožnostima, sv. Misama i molitvama, neka Gospodin primi, blagoslovi i usliši naše osobne i zajedničke molitve.
Hvala zboru na trudu i prelijepom pjevanju.

Posebno hvala voditelju duhovne obnove fra Ivanu Maletiću na svakom osobnom susretu, razgovoru i sv. ispovijedi vjernika kao i na zajedničkim molitvama, duhovnim nagovorima i poticajima da sto više i iskrenije živimo i svjedočimo ljubav prema Bogu i bližnjemu.

Hvala dragom Bogu na ovom daru susreta i duhovne obnove neka po Njegovom blagoslovu u našim životima, obiteljima, i hrvatskom narodu bude plodonosna.

1 4 3