Župa sv. Ilije, Kljaci - Božićni program u Čavoglavama

cavoglave bozicRadost Božića obuzima ljudsko srce, usmjeruje ga u ljubavi i povezanosti, jednostavnom, otvorenom, iskrenom prijateljstvu prema Bogu i čovjeku.
U toj radosti koju jedino Bog može darovati čovjeku zadovoljstvo nam je obavijestiti i pozvati sve ljude dobre volje da u predbožičnom i božićnom vremenu u Čavoglavama kroz prigodne programe i svakodnevne prijateljske susrete podjele s nama radost Kristova rođenja.

U petak 19.12. u 17.00. otvaranje je božičnog šatora u kojem će svakodnevno kroz kroz božićno vrijeme biti prilika za prijateljske susrete uz prigodnu ugostiteljsku ponudu ( kuhano vino,pivo,kobasice, bakalar...)

Nedjelja 21.12. u 17.00. uprizorenje "Živih Jaslica" pokraj crkve Hrvatskih mučenika koje izvode naši dragi prijatelji i gosti iz grada Trilja. To je prilika da na prelijepi način doživimo prikaz Kristova rođenja.

Nakon uprizorenja "Živih Jaslica" u crkvi Hrvatskih mučenika u 18.00 bit će božićni koncert ženske klape Luna iz Kožina dragih prijateljica Čavoglava kao i gostiju njihova koncerta muških klapa Kalelarga iz Zadra, Hrvace iz Hrvaca i Marko Perković Thompson u pratnji klape Luna.

24. 12. Badnjak- paljenje badnjaka,pjevanje božićnih pjesama kroz mjesto,božićna priredba,sv. Misa Ponoćka.

25.12. Božić- Sv. Misa u 11.30. U večernjim satima druženje u božićnom šatoru.

26. 12. Sv. Stjepan- u večernjim satima podjela božićnih darova djeci.

Kroz sve vrijeme svakodnevno prilika za druženje u božićnom šatoru.