Župljani sv. Ilije, Kljaci proslavili svetkovinu Svih Svetih

svisveti2014Vjernici župe sv. Ilije proslavili su svetkovinu Svih Svetih. Sv. Misom, pjesmom i zajedništvom molili smo da nas zagovor svetaca neprestano prati na osobnim i zajedničkim životnim stazama. Da nam Bog podari snagu i ustrajnost da i mi poput tolikih svetaca svojim mislima, riječima i djelima svjedočimo u ovom svijetu i vremenu Božju ljubav prema svakom čovjeku.
Nakon sv. Mise kod spomenika na groblju izmolili smo odrješenje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, a na poseban način svojom smo molitvom Bogu preporučili sve poginule i umrle branitelje iz naše župe.

Sutradan smo sv. Misom proslavili spomen na sve vjerne mrtve-Dušni dan. Molitvom sv. Mise kao i odrješenjem na kraju spomenuli smo se svih naših dragih pokojnih koji počivaju na našem groblju. Kroz ova dva dana vjernici su pohađanjem grobova svojih najmilijih te molitvom,paljenjem svijeća i kićenjem grobova izražavali vjeru u život vječni, u spoznaju da je Bog naš Bog živih, naše uskrsnuće i život vječni. 

Sv. Mise u župnoj crkvi sv. Ilije kao i u crkvi Hrvatskih mučenika svojim je skladnim pjevanjem uveličao zbor crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama.