U Gradcu proslavljen blagdan Male Gospe

U Gradcu proslavljen blagdan Male GospeProcesijom i svečanom koncelebriranom sv. Misom u Gradcu je proslavljen blagdan Male Gospe. Veliki broj vjernika u molitvi bio je jedno srce i jedna duša slaveći Boga i utječući se Gospinu zagovoru da čitavu župu, naše obitelji, domovinu i svakog pojedinog prati svojom majčinskom ljubavlju u svakodnevnim životnim koracima.
Jutarnju sv. Misu predvodio je i propovijedao fra Ivan Maletić koji je u nadahnutoj propovijedi potakao svakog od nas da preispitamo svoje razmišljanje te da svojim postupcima,životom i djelovanjem poput Gospe pustimo da Bog ravna našim životom jer ćemo samo tako osjetit puninu blagoslova u svom životu.
Večernju sv. Misu i blagoslov djece predvodio je također fra Ivan Maletić.
Blagdanu Male Gospe prethodila je priprava kroz trodnevnicu kroz koju su propovijedali fra Edi Sokol, fra Josip Gotovac i domaći župnik Fra Jozo Jukić.
Župnik fra Jozo Jukić zahvalio je svim prisutnim svečenicima i na poseban način vjernicima kako iz župe tako i svim vjernicima pristiglim iz okolnih župa koji su svojim dolaskom bili dionici proslave velikog i svetog dana zaštitnice župe Sv. Marije.
Neka nas sve skupa čuva i prati zagovor naše nebeske majke!